– complexiteit –

– complexiteit –

Hoe moeilijk kan het zijn? Maar zodra opdrachtgevers zich in de details gaan verdiepen wordt de projectomschrijving meteen verrijkt met het woord complex.

Veel projecten zijn complex. Projecten betreffen vrijwel altijd verregaande veranderingen; de invoering van ingewikkelde systemen; de bouw van constructies volgens de nieuwste technologische standaarden. Projecten raken ook altijd mensen. En daarmee ontstaat de vraag hoe je draagvlak creëert; hoe je mensen meekrijgt in je project hoe je de organisatie aanpast aan de komende veranderingen.

De ervaren project managers van INIT Circle hebben er midden in gestaan. Zij kennen de spanningen die ontstaan als zaken echt lastig worden, als de uitdagingen te groot lijken te worden.

Project Managers van INIT Circle hebben geleerd hoe zij hiermee om moeten gaan. Hoe grote problemen klein gemaakt kunnen worden. Hoe mensen overzicht krijgen en zien dat hun handelen verschil uit gaat maken. Dat motiveert en leidt tot resultaten. Beheerst en voorspelbaar, zoals u van INIT Circle professionals mag verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!