– eenvoud en souplesse –

– eenvoud en souplesse –

INIT Circle: omdat veranderprocessen sneller en beter kunnen. De sleutel voor het succes van INIT Circle ligt in de eenvoud van rechtlijnigheid gecombineerd met de souplesse van een open communicatie.

In veel projecten zie je het gebeuren: vanaf de start gaat het al fout! Ondanks alle enthousiasme, ondanks een sterk commitment vanuit het management, en ondanks het beschikbaar stellen van mensen en middelen, ontsporen projecten vaak al vanaf de kick-off meeting (of zelfs daarvoor al!).

De ervaren professionals van INIT Circle hebben in de praktijk van alle dag aangetoond dat het ook anders kan. De sleutelwoorden daarvoor zijn ‘rechtlijnigheid’ en ‘communicatie’. Door het nauwgezet toepassen van bewezen project management methodieken en het open en helder communiceren met opdrachtgevers, stakeholders en projectteamleden weten de project managers van INIT Circle telkens opnieuw het verschil te maken.

Onze garantie dat uw project bij INIT Circle in goede handen is: onze project managers zijn IPMA-B en PRINCE2 gecertificeerd. Neem contact op met INIT Circle voor meer informatie en een goed gesprek over uw uitdagingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!