– hybride –

– hybride –

Iedereen kent het: projecten duren te lang, kosten te veel en leveren te weinig op. Dus zoekt men nieuwe wegen. Een meer Agile aanpak lijkt de oplossing. Maar zet daarmee de kracht van traditioneel project management niet aan de kant!

Niet voor niets erkent PRINCE2 de waarde van het op maat maken van projecten. Eenheidsoplossingen bestaan niet. Elke project is uniek en de management methodiek moet daarop worden aangepast. De uitdaging is om juist die combinatie te vinden die de opdrachtgever voldoende zekerheid geeft en het projectteam voldoende speelruimte.

Complexe vraagstukken pak je het beste aan met traditionele methodieken. Een product breakdown structuur helpt om de complexiteit overzichtelijk en hanteerbaar te maken. Waar uitkomsten onvoorspelbaar worden is flexibiliteit nodig. Daarmee kan de richting van het project gedurende het proces worden aangepast. Een Agile aanpak biedt hierbij de beste garantie voor snelle resultaten. PRINCE2 Agile legt de brug tussen beide werelden. Daarbij blijven structuur en flexibiliteit behouden.

INIT Circle kent beide werelden en weet deze te combineren tot succesvolle projecten. Opdrachtgevers die naast snelheid en flexibiliteit op zoek zijn naar projectbeheersing en duidelijke resultaten nodigen wij uit voor een uitdagend gesprek over de toepassing van hybride project management in uw organisatie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!