– integraal –

– integraal –

Waar men altijd tevreden was met een goed product worden nu nieuwe eisen gesteld. Verantwoordingen worden verschoven en leveranciers worden verantwoordelijk gesteld voor het beheer tijdens het gebruik. Klanten focussen op de core. Leveranciers krijgen de verantwoordelijkheid voor de hele cyclus, van ontwerp tot ontmanteling.

Geïntegreerde projecten kunnen pas werkelijkheid worden als alle spelers bereid zijn om samen te werken. Doelstellingen moeten aangepast worden aan het gezamenlijke doel. Werkwijzen en processen moeten op elkaar afgestemd worden. Mensen moeten leren buiten hun kaders te denken.

Met de komst van integrale contracten is de complexiteit van projecten toegenomen. INIT Circle weet keer op keer die toename in goede banen te leiden door professioneel optreden en vakmanschap: essentiële elementen voor betrouwbare resultaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!