– uitbesteden –

– uitbesteden –

Outsourcing kan zoveel meer zijn dan alleen maar het uitbesteden van eenvoudige werkzaamheden naar landen met een lage kosten structuur.  INIT Circle weet hoe je Outsourcing optimaal in kan zetten om uw bedrijfsproces op een hoger plan te zetten.

Waar Outsourcing in het verleden vooral ging om productieprocessen zien we de scope nu veel breder en worden ook administratieve en ICT taken uitbesteed. Bekende voorbeelden zijn de uitbesteding van loonadministraties of van de verkoop- en inkoopadministratie.

INIT Circle kent de wereld van Outsourcing als geen ander. Daarbij gaat het vooral om outsourcing van hele processen, ook wel Business Process Outsourcing genoemd. INIT Circle is bekend met de markt en de spelers en heeft meerdere bedrijven in dit proces begeleid.

INIT Circle werkt met een netwerk van zelfstandige internationale ondernemers. Noodzakelijke expertise kan naar behoefte worden ingeschakeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!